Hello

Mijn naam is Marlous

Even voorstellen; Ik ben Marlous Jacobs, 38 jaar en woon in Hoofddorp samen met mijn man, onze twee kinderen en hond Frenkie. Ons jonge gezin is allesbehalve saai en dit houdt mij lekker actief bezig. Naast het drukke gezinsleven gaan wij er graag op uit in de natuur en halen wij alles uit het leven! 

Sinds 2012 ben ik werkzaam als gespecialiseerd verpleegkundige in de geboortezorg. Momenteel ben ik werkzaam in verschillende ziekenhuizen, waarbij ik al vele malen getuige ben geweest van de start van een nieuw leven. De start van een nieuw leven blijft mij nog steeds ontroeren en is iedere keer weer fascinerend! 

Uiteraard zijn er ook in mijn leven ups-and-downs geweest en gaat er niets als vanzelf. In mijn zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling en het willen overwinnen van mijn eigen ‘demonen’ ben ik hypnotherapie tegengekomen.

Hypnotherapie was voor mij als liefde op het eerste gezicht! Al na mijn eerste sessie wist ik het, dit is wat iedereen zou moeten kunnen ervaren. De zelfhelende kracht van ons onbewuste is eindeloos en geniaal en omdat te mogen ervaren gun ik iedereen!

Om deze liefde in de praktijk vorm te geven heb ik (met succes) de opleiding tot hypnotherapeut en hypnobirthing docente gevolgd. Mocht je het je afvragen; ja zeker! Mijn demonen zijn verslagen door hypnotherapie. Wanneer er in de toekomst opnieuw uitdagingen op mijn pad voorbijkomen dan weet ik hoe ik hieraan ga werken.

Hypnocare Marlous begeleidt jou graag in het aanpakken van jouw angsten, zorgen of twijfels. Het is namelijk niet nodig om hier mee te blijven zitten. 

Ik kijk er naar uit om samen met jou deze transformerende reis te mogen maken! 

Missie

“Mijn missie is om jou te begeleiden in het maken van een échte transformatie waardoor je alles uit jezelf en uit het leven haalt!”