Hypnotherapie & zwangerschap

"Hypnotherapie helpt om met een goed en sterk gevoel het ouderschap te omarmen."

Tijdens mijn werk als gespecialiseerd verpleegkundige in de geboortezorg heb ik al veel mensen mogen begeleiden tijdens hun zwangerschap en bevalling. In mijn jarenlange praktijk is het mij opgevallen dat het verwachtingsmanagement bij de vrouwen (maar ook bij de partners) rondom zwangerschap en bevallen niet altijd overeenkomen met de werkelijkheid.

Mooie verhalen, maar ook heftige verhalen zijn overal op het internet te lezen. Deze verhalen zorgen voor veel (onnodige) angst en onzekerheid, ze dragen niet altijd bij aan een goede perceptie. Ook eerder opgedane ervaringen met zwangerschappen en bevallingen kunnen ervoor zorgen dat je door een anders gekleurde bril gaat kijken. Hypnotherapie tijdens de zwangerschap helpt bij het transformeren van:

Al deze uitdagingen geven tijdens de zwangerschap stress. Het is algemeen bekend dat stress niet goed is voor moeder en baby. Door mijn praktijkervaringen, het daadwerkelijk aan het bed van de aanstaande ouders staan, ken ik als geen ander de reĆ«le verwachtingen rond zwangerschap en bevallen.

Samen met hypnotherapie, help ik jou om jouw uitdagingen te transformeren! 
De zwangerschap is een bijzondere, maar ook een spannende tijd. Jouw leven krijgt een hele nieuwe wending. Zowel lichamelijk als emotioneel gezien verandert er heel veel. Hypnotherapie zorgt ervoor dat je met een gerust hart aan het ouderschap kan beginnen!

"People do not come into therapy to change their past but their future"

Milton Erickson